PACZULI - Olejek Eteryczny 12ml - Naturalne Aromaty Zobacz większe

PACZULI - Olejek Eteryczny 12ml - Naturalne Aromaty

Olejek paczulowy pochodzi z Indonezji, otrzymuje się go przez destylację z parą wodną liści ziela brodźca palczatki. Jego suchy, drzewny zapach był w przeszłości wykorzystywany do odstraszania moli.
Olejek Paczulowy łagodzi: cellulit, stany lękowe, depresje, stany zapalne skóry, łupież, ropiejące rany i skaleczenia (otarcia), odstrasza owady.

Olejek paczulowy stosuje się w terapii różnego rodzaju schorzeń skóry: infekcje i stany zapalne skóry, trądzik, grzybice, egzemy, łupież, rany. Inne: cellulite, schorzenia dróg moczowych, apatia, zniechęcenie, stany lękowe, depresje.

Olejek Paczulowy,  INCI: Pogostemon Cablin Oil

Zasady Stosowania Produktu

Ostatnie egzemplarze!

12,99 zł